Tigo logo

FD FINMAK DOO Skopje

Нашите вработени се нашиот најзначаен ресурс и токму тие го прават Тиго извонредно место за учење, работење и кариерен развој. Ние сакаме секој ден да го живееме како нова можност и да бидеме опкружени со оптимизам и креативност.


Дали и вам ви е важно, колку што ни е и нам, постојано да ги унапредувате вашите професионални вештини и да растете во кариерата, додека работите со највисоко ниво на мотивација и задоволство? Тогаш, ајде заедно да ги живееме овие вредности!


Со нетрпение очекуваме да ве запознаеме и веруваме дека токму вие ќе бидете значаен член на тимот кој со себе ќе го понесе искуството и експертизата во нашата компанија.