Експерт за електронска продажба

 • Full-time
 • Customer experience
 • Back Office

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје е современа компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците. Нудиме брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица кои се достапни секому. 

 

Нашиот тим се состои од професионалци од областа на финансии, грижа за корисници и ИТ. Поради брз раст на компанијата, повикуваме амбициозни лица да аплицираат на позицијата


Експерт за електронска продажба 


 

Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија, притоа имајќи позитивен став во обезбедување на исклучителни услуги кон нашите корисници. 

Позицијата вклучува:

 • Активна телефонска продажба врз однапред определени листи за комуникација
 • Телефонска комуникација со постоечки клиенти преку излезни повици
 • Правилно презентирање на производот што се продава
 • Едукација на корисници преку обезбедување транспарентни информации за производите и услугите

 

На оваа позиција вработениот одговара пред Супервизор за електронско кредитирање.

 

Профил на кандидат:

 • Пожелно е да има искуство во продажба од најмалку 1 година
 • Познавање на англиски јазик и MS Office
 • Ориентираност кон резултати и работа со таргети
 • Поседување на комуникациски и преговарачки вештини
 • Флексибилност за работа од понеделник до петок од 09:00 до 17:00 часот и сабота од 09:00 до 14:00 часот

Услови од компанијата:

 • Современа и најнова технологија
 • Основна плата плус месечни бонуси според политиката на компанијата
 • Можност за професионален развој и напредување
 • Динамични работни услови во брзорастечка компанија 

 

Доколку сметате дека сте вистински кандидат кој може да изгради цврсто фокусирана организациска култура, Ве молиме испратете Ваша биографија и мотивационо писмо на македонски јазик преку полето Аплицирај.

 

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите во Законот за работните односи. ТИГО Фајнанс го задржува правото да не избере ниту еден кандидат.

 

Со аплицирање, кандидатот изјавува дека е согласен неговите лични податоци наведени во прикачените документи да бидат собрани и обработувани од ТИГО Фајнанс, во согласност со Законот за заштита на лични податоци. Кандидатот изјавува дека е запознаен дека неговите лични податоци се собираат и обработуваат со цел избор на кандидат за позицијата за која аплицира. Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци.

 

Финансиско друштво ТИГО Фајнанс ДООЕЛ Скопје